Toimitusehdot

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus. Nopeinta on tilata tuote työpaikalle tai muuhun sellaiseen paikkaan, jolla on pakettitoimitussopimus Postin kanssa. Muussa tapauksessa paketti on noudettava postitoimipaikasta. 

Toimitustavoissa pidätämme oikeuden muuttaa toimitusmuotoa, mikäli valittu toimitustapa ei sovellu tilattavalle tuotteelle. Esimerkiksi posti ei pysty kuljettamaan liikennemerkkiputkia tai betoniporsaita. Kirjelähetyksissä painoraja on 250 g ja maksimimitat 25 x 35 x 3 cm.

HUOM. Emme toimita alle 35 € tilauksia.

Toimituskulut

 • Kirje max 250 g ja 25x35x3 cm 3,23 € (Sis alv24% 4,00 €)  
 • Posti Economy 16 - noudettava paketti 6,94 € (Sis alv24% 8,61 €)  
 • Posti Express Business Day 14 - ovelle paketti 12,00 € (Sis alv24% 14,88 €)
 • Posti Express Morning 9 - seuraava aamu 16,13 € (Sis alv24% 20,00 €) 
 • Matkahuolto: Lähellä-paketti Matkahuollon pakettipisteeseen 6,94 € (Sis alv24% 8,61 €)
 • Matkahuolto: Bussipaketti nouto Matkahuollolta 6,94 € (Sis alv24% 8,61 €)  
 • Matkahuolto: jakopaketti perille 8,93 € (Sis alv24% 11,07 €)
 • Raskaammat lähetykset Kaukokiidon rahtina - pidätämme oikeuden vaihtaa kuljettajaksi Postnordin tai DPD:n tai muun soveltuvan kuljettajan alk. 29,76 € (Sis alv24% 36,90 €)
 • Voit myös valita lähetyksen toimitustavaksi noudon toimipisteestämme Kaarinasta (0€), arkisin 8 -16

Toimitusaika

Osa tuotteistamme on varastotuotteita, osa tilaustuotteita ja osan valmistamme tilauksen perusteella. Tuotetiedoissa lukee paras arvio toimitusajoista. Varastotuotteet voidaan parhaassa tapauksessa saada jo seuraavan päivän toimituksiin tai noutovalmiiksi. Toimitustavoista nopein on postin Express Morning 9 -toimitus, jolloin tuotteet ovat perillä toimituspäivää seuraavana päivänä kello 9 mennessä. Tilaustuotteiden osalta toimitusaika lähtee 5 - 7 arkipäivästä (jos toimitusaika on tätä huomattavasti pidempi niin asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä ennen lähetystä) ja itse valmistettujen tuotteiden (esimerkiksi räätälöidyt kilvet) osalta tuotantoon ja toimituksiin varaamme noin 6 - 7 arkipäivää.

Maksutavat 

Maksuvaluuttana verkkokaupassa on euro. Hinnat on ilmoitettu verottomina ja verollisina. 

Maksut hoidetaan luotettavan ja turvallisen Maksuturvan kautta: käytössä on lähes kaikki suomalaiset pankit, useimmat maksukortit ja PayPal.

Kuluttaja-asiakkaat saavat maksuaikaa käyttöön valitsemalla maksutavaksi Maksuturva Lasku tai Maksuturva Erämaksu. Maksuturvan laskutusvaihtoehdon valittuasi voi kestää tilauksen tekemisen jälkeen noin 17 pankkipäivää, kunnes saat laskun kotiisi. Laskua voit kysellä Maksuturvan asiakaspalvelusta: (09) 4241 7040 (arkisin 9:00 - 17:00 ) asiakaspalvelu@maksuturva.fi.

Yllä mainitut maksutavat ovat valmiina käytössäsi verkkokaupassa. Ostosten maksu tapahtuu tuotteiden valinnan ja toimitustietojen syöttämisen jälkeen. Valittuasi oikean maksutavan sinut siirretään valitsemasi palvelun sivulle maksun suorittamista varten. Voit lukea lisää Maksuturvasta tästä

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja. Tämä tarkoittaa sitä, että Maksuturva vastaanottaa maksunne ja palauttaa sen meille.

 • Kaikki tiedonsiirto on salattua, joten Maksuturvaa käyttäessäsi voit olla varma palvelun turvallisuudesta.
 • Palvelun käyttö on kuluttajalle maksutonta

Maksutavat yritysasiakkaille

Tarjoamme luottokelpoisille yritysasiakkaillemme lisäksi Turvakaupan omaa laskutusasiakkuutta 14 päivän maksuajalla. Asiakkaan tulee perustaa tili ennen tilauksen tekemistä y-tunnuksen vahvistamiseksi. Tarkistamme luottotiedot kaikilta asiakkailtamme säännöllisesti ja pidätämme oikeuden laskutusasiakkuuden päättämiseen yksipuolisesti. Voimme käyttää myös verkkolaskutusta, kun annat verkkolaskutustiedot tilauksen yhteydessä Omat kommentit -kohtaan. Asiakaspalvelumme ottaa tarvittaessa yhteyttä.

Tuotepalautukset

Muiden kuin virheellisten tai väärin toimitettujen tuotteiden palautuksesta on kussakin tapauksessa sovittava erikseen. Tällaisissa tapauksissa voidaan tavara ottaa takaisin ainoastaan sillä edellytyksellä, että se on käyttämätön ja avaamattomana alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, paitsi omilla teksteillä tehdyillä kilvillä ja opasteilla, joita ei voi palauttaa.