Ensiapulaukut

Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa on tuonut valikoimiimme SPR:n ensiapulaukut, jotka ovat parhaiden asiantuntijoiden suunnittelemia ja vuosien ajan valittu testeissä ensiapulaukkujen kärkeen. Pakkaukset on uusittu ja niiden tuotesisältö kehitettiin vastaamaan paremmin suomalaisia ensiapukäytäntöjä. Laukut sisältävät valikoiman selkeitä ja monikäyttöisiä ensiavun perustarvikkeita, joilla voi puhdistaa ja sitoa haavoja, elvyttää ja pitää autettava lämpimänä. Tarvikkeet toimivat hätätilanteissa niin kotona, autossa, matkoilla, urheilutapahtumissa, lomaillessa kuin työpaikalla. Kustakin pakkauksesta löytyvät myös kuvalliset, selkeät ensiapuohjeet.

Myös Cederrothin monipuoliset ensiaputuotteet erityisesti työpaikoille jatkavat suosituimpien tuotteidemme listalla. Hyvän saatavuuteensa ja kilpailukykyisten hintojen tähden Cederrothin tuotteista jää positiivisia kokemuksia käyttäjille, ja uusintatilaukset tehdään samasta tuotemerkistä.

Lue ohjeistus, mitkä ensiapupakkaukset työpaikalle ovat Punaisen ristin ehdotuksia. Selkeä taulukko muuntuu helposti tilattaviksi kappalemääriksi.

Ensiapulaukut

Nouseva
Tuotteet 1-16 / 19
 1. SPR työpisteen ea-asema
 2. SPR työpisteen ea-laukku
 3. SPR Ensiapulaukku Yleiskäyttöön
 4. SPR Joka Kodin Ensiapulaukku
 5. SPR Matkailijan ensiapulaukku
 6. SPR Ensiapu-taskupakkaus
 7. Pieni ensiapupakkaus Basic Line Small
 8. Autoilijan ensiapulaukku
 9. Remontoijan ensiapulaukku
 10. Taskupakkaus S Cederroth
 11. Ensiapupakkaus M Cederroth
 12. Ensiapupakkaus L Cederroth
 13. Ensiapupakki XL Cederroth
 14. Ensiapukilpi, ensiapukaappi
 15. Ensiapukilpi, lääkekaappi medicinskåp
 16. MedTech Ea palovammalaukku (iso)
Nouseva