Yritysinfo

Suomen Turvakauppa on vuonna 2008 perustettu täyden palvelun Turvallisuuden Tavaratalo. Turvakauppa on kahden perheen yritys: nykyisten omistajien Otto Salon ja Teemu Selinin isät lähtivät jo vuonna 1994 turvallisuusalalle. Kiinnostus ja kehittämisinto alaan on säilynyt sukupolven yli, ja arvokas ammattitaito on pysynyt perheessä. Uusimpana osakkaana on yrityksen pitkäaikainen myyntijohtaja Jani Rämänen. Monia omistajien perheenjäseniä on tullut Turvakauppaan töihin vuosien varrella, ja perheenomainen suhtautuminen omaan työporukkaan näkyy myös koko henkilöstön korkeana sitoutumisena asiakaspalveluun.

Yrityksemme sijaitsee Turun kupeessa Kaarinassa, jossa valmistamme kilpiä, opasteita sekä väestönsuojelutuotteita. Meihin luottavat monet suomalaiset yritykset ympäri maata sekä julkisia palveluja tuottavat yhteisöt, kuten esimerkiksi Puolustusvoimat. Valikoimissamme on valmistamiemme tuotteiden lisäksi palonsuojelu-, ensiapu-, henkilösuojain- ja liikenteenohjaustuotteita, joissa meillä on myös omaa maahantuontia. Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja määrä tunnettujen turvallisuusbrändien merkkituotteita. 

Suomen Turvakauppa tuottaa myös monipuolisia yritysten ja kiinteistöjen turvallisuuteen liittyviä kartoitus-, huolto- ja kunnossapitopalveluja paikallisesti.

Parhaana markkinointina näemme hyvin hoidetun työn ja asiakaslähtöisen toiminnan, jossa pyritään aitoon kumppanuuteen. Olemme olemassa ratkaistaksemme asiakkaidemme turvallisuuteen liittyvät ongelmatilanteet. Korkea laatu on Suomen Turvakaupan ehdoton ohjenuora kaikessa toiminnassa.

Tule käymään tai ota yhteyttä!

Heikki Salo ja Jani Rämänen

Kuvassa toimitusjohtaja Heikki Salo sekä myyntijohtaja Jani Rämänen.

Noutopisteemme palvelee arkisin klo 8-16.00.

Asessorinkatu 13
20780 Kaarina
puh. 02 438 4350

sähköposti: myynti@turvakauppa.com

Verkkolaskutustiedot:

OVT-tunnus: 003721752359
Välittäjä Enfo Oyj, tunnus: 003714377140

Suomen vahvimmatLuotettava kumppani