Petzl EXO 15m EasHook pelastautumispakkaus

TK-D30015-CN

Hätäpoistumiseen suunniteltu laskeutumispakkaus yhdelle henkilölle Petzl EXO 15 m EasHook

Hinta

499,00 € sis alv 24% 402,42 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Tuotetiedot

Hätäpoistumiseen suunniteltu laskeutumispakkaus yhdelle henkilölle. Täysin integroitu valmis ratkaisu mahdollistaa nopean ja turvallisen poistumisen esim. ikkunan kautta mm. palotilanteessa. Erittäin kevyt ja pienikokoinen, suunniteltu helposti kuljetettavaksi jatkuvasti mukana esim. paloasussa jossa on integroitu valjas (esim. Petzl Falcon), Exon pussi sijoitetaan lantiolle reiden päälle josta se on nopeasti otettavissa käyttöön.  
 
Exo Eashook karabiinilla on tarkoitettu olosuhteisiin missä ankkuripiste on valmiiksi olemassa. Köysi staattinen 15m kulutusta ja kuumuutta kestävä 7,5mm Technora (aramidikuitu). Automattisesti lukkiutuva laskeutumislaite mahdollistaa: Köyden helpon löysäämisen, laskeutumisen ja pysähtymisen täsmällisen kontrolloinnin ja vaimentaa putoamistilanteessa laskeutujaan kohdistuvaa voimaa. Huom! Technora köysi on erittäin staattinen eli joustamaton, käyttäjän on pidettävä köysi aina mahdollisimman lyhyenä jotta nykäysvoimia ei pääse ikkunalaudan ylitystilanteessa muodostumaan.  
 
Toimitetaan Nomex (para-aramidikuitu) pussissa joka on suunniteltu suoraan valjaaseen liitettäväksi. CE EN 341 type D. Paino 1300 g. Toimitetaan vakioversiona 15m köydellä, muut pituudet saatavissa tilauksesta. 15m köysi riittää maahan asti tai laskeutumiseen alempien kerrosten korkeudelle, joihin voidaan ikkuna rikkomalla siirtyä turvaan.  
 
(Exosta saatavissa myös kokomusta taktinen versio tuotenro D30015 CNN, sekä New Yorkin palokunnille suunniteltu versio jossa automaattisesti lukkiutuvan EasHook karabiinin tilalla on suuri Hook ankkurikoukku, tuotenro D30015 B, soveltuu olosuhteisiin joissa ankkuripistettä ei ole valmiiksi olemassa, ko. versiota toimitetaan ainoastaan koulutuksen kanssa. Sen käyttö ja toimittaminen on kouluttamattomille henkilöille kielletty). 
 
Tiedoksi: Petzl Exo on maailman eniten testattu ja eniten käytetty henkilökohtainen pelastautumispakkaus. Se on päivittäin jo yli 60 000 palomiehen paloasussa kiinni ympäri maailmaa. 

Paino (kg) 0.2510
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |