Petzl Croll nousuvarmistin

TK-B16BAA

Rintakehää vasten asennettava kompakti ja erittäin kevyt köysitarrain Petzl Croll nousuvarmistin

Hinta

70,90 € sis alv 24% 57,18 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Tuotetiedot

Rintakehää vasten asennettava kompakti ja erittäin kevyt köysitarrain. Suunniteltu arboristeille, pelastusalan ammattilaisille ja rope access köysityöskentelijöille, jotka työskentelevät vaikeapääsyisissä olosuhteissa sekä sporttikäyttöön. Käytetään yhdessä Petzl Ascension nousukahvan tai Basic nousutarraimen kanssa köyttä pitkin nousemiseen. Uusi malli, joka on 30% pienempi ja 30% kevyempi kuin aiempi Croll.

Kiinnitetään alapään kiinnitysreiästä Delta-pikayhdistäjällä tai Omni sulkurenkaalla valjaan (esim. Petzl Avao Sit, Falcon tai Sequoia SRT) lantiovyön etukiinnityspisteen tekstiililenkkiin. Alempi kiinnityspiste on kulmassa, jotta laite pysyy tasaisena rintakehää vasten. Asennetaan oikeaan asentoon rintakehää vasten Petzl Secur-olkahihnalla (tuotenro C74A) ja olkahihnan taksaosa liitetään valjaan lantiovyön takakiinnityspisteeseen.

Uudet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut vähäkitkaiset tarrainpiikit, puhdistusura ja ergonominen salpa tekevät käytöstä helppoa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa (kun köysi on jäinen, mutainen jne.), mahdollistavat tehokkaamman nousun jo ensimmäisistä senteistä alkaen ja tekevät köysikanavan uuden ruostumattomasta teräksestä valmistetun kitkalevyn kanssa tuotteesta erittäin pitkäikäisen. Soveltuu käytettäväksi 8 -11 mm halkaisijaltaan olevien standardien EN1891 ja EN 892 mukaisten ydinköysien kanssa. CE EN567 ja EN12841 typpi B ja UIAA. Paino: vain 85g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Max elinikä rajoittamaton.

Paino (kg) 0.1250
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |