Petzl

Petzl on laadukas tuotemerkki, jonka jälleenmyyjänä olemme toimineet useita vuosia. Petzl maahantuoja toimittaa meille erityisesti Petzl-tuotteita, jotka on tarkoitettu korkealla työskentelyyn. Petzlin tuotteista on paljon erinomaisia kokemuksia ja esimerkiksi Petzl kypärät ovat meillä myydyimpien joukossa.

Petzl varusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus, jotta ammattilaiset ja vaativat kuluttajat pääsisivät myös kaikkein vaikeapääsyisimpiin paikkoihin - niin yöllä kuin päivällä. Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Yrityksen intohimo näkyy ”Access the Inaccessible” sloganissa; teknisten käyttöopastusten ja selittävien piirroskuvien katsotaan aina olevan osa kokonaisratkaisua.

Petzl:n historia alkoi 1936 kun Fernand Petzl halusi tutkia Crollesin alueen luolastoreittejä ja sopivia varusteita ei ollut tarjolla. Hänen kiinnostuksensa turvallisuutta lisääviin tuotteisiin korkeanpaikantyöskentelyssä johtivat keksintöihin, jotka mullistivat vertikaalisen liikkumisen menetelmät maailmanlaajuisesti. Fernand Petzl piti myös pitkään hallussaan erikoista ennätystä: pisin tutkittu luolasto maailmassa. Petzl kehitti ensimmäisenä integroidun otsavalaisimen jo 1973. Petzl kehitti myös LED otsavalaisimet ensimmäisenä. Yritys on kädet vapaana -valaistuksen kehittäjä, reaktiivisen valaistuksen keksijä ja maailman suurin otsavalaisinvalmistaja. Monipistehihnastolla varustetuissa kypärissä sekä kiipeilyvarusteissa Petzl on myös kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi.

Petzlin suurin tehdas ja korkeanpaikantyöskentelyn koulutuskeskus V.Axess sijaitsee Alppien laidalla Crollesissa vuorten ja luolastojen ympäröimänä. Petzl edustaa suunnittelultaan sekä laadultaan huippua ja on edelläkävijä sekä pioneeri kolmella toimialallaan: Korkeanpaikantyöskentely, kädet vapaana valaistus ja sporttikiipeily.

Nouseva
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Tuotteet 1-24 / 181
 1. Petzl Falcon valjaat NEW
 2. Petzl Shunt köysivarmistin
 3. Petzl Alveo Vent kypärä
 4. Petzl Alveo Best kypärä
 5. Petzl Vertex Best kypärä
 6. Petzl Vertex ST teollisuuskypärä
 7. Petzl Vertex Vent kypärä
 8. Petzl Reactik+ reaktiivinen LED
 9. Petzl Vizen Alveo ja Vertex kypäriin
 10. Petzl Tactikka otsavalaisin
 11. Petzl Vizir Alveo ja Vertex kypäriin
 12. Petzl Zipka otsavalaisin
 13. Petzl Vizir Shadow Alveo ja Vertex kypäriin
 14. Petzl Tikka otsavalaisin
 15. Petzl Alveo heijastintarrat (4 kpl)
 16. Petzl Reactik reaktiivinen LED
 17. Petzl Alveo hikipanta
 18. Petzl Tikkina otsavalaisin
 19. Petzl Paso Guide köysi 7,7mm 60m har
 20. Petzl Varaotsapanta Tikka-Tikkina
 21. Petzl William TriactLock sulkur. NEW
 22. Petzl Nao+ reaktiivinen LED otsavalo
 23. Petzl Omni ScrewLock sulkurengas
 24. Petzl Omni TriactLock sulkurengas
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Nouseva