Fenix BT30R ladattava pyörälamppu

TK-908662

Fenix BT30R ladattava pyörälamppu

Hinta

164,99 € sis alv 24% 133,06 alv0

Toimitusaika:

Tuotetiedot

Fenixin BT30R on pienikokoinen kahdella neutraalivalkoisella LED-polttimolla toimiva tehokas 1800 lm ladattava pyörälamppu joka hyödyntää tehokkaasti valaisevaa kaksoislinssioptiikkaa.


Fenixin patentoimalla kaksoislinssioptiikalla BT30R tuottaa jopa 30% kirkkaamman valokeilan verrattuna vastaaviin muihin pyörälamppuihin. Kaksoislinssillä valovoima voidaan ohjata tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan - samanaikaisesti lähelle ja kauas ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille! Tehokkaalla ja leveästi aina 170 metriin (1200 lumenia) saakka valaisevalla neutraalivalkoisella valolla pystyt ajamaan turvallisesti myös kaikkein vaikeimmissakin ajo-olosuhteissa kuten vesisateessa tai sumussa. BT30R valaisimessa on käytetty uuden sukupolven (Cree MX-L2 T6) neutraalivalkoista LED-polttimoa joka tuottaa markkinoiden tehokkaimman ja pisimmälle kantavimman valokeilan verrattuna yleisesti muissa valaisimissa käytettyihin valkoisiin LED-polttimoihin.


BT30R pyörälampussa on viisi valotehoa ja yksi huomiovilkkutoiminto. Valaisimen etäkytkimestä voidaan nopeasti aktivoida ns. Burst-tila joka tuottaa 1800 lumenin huipputehotilan ja 204 metriä kantavan valokeilan!


Valaisin voidaan asentaan kaikkiin ohjaustankoihin mukana toimitettavilla pikakiinnityslenkeillä. Akkupaketti voidaan sijoittaa helposti pyörän runkoon vakiokaapelilla tai mukana toimitettavalla 1 m jatkokaapelilla.


BT30R on erinomainen vaihtoehto harrastajalla ja aktiiviajalle joka arvostaa valaisimen pientä kokoa, erinomaista valaisukykyä ja ladattavuuden tuomaa käytön helppoutta ja pitkää toiminta-aikaa.

Valmistaja Fenix
Share |