Cederroth silmänhuuhteluasema

TK-721500

Cederroth Silmänhuuhteluasema on todettu tehokkaammaksi kuin keittosuolaliuos sekä emäksisiä että happamia roiskeita vastaan.

Hinta

153,49 € sis alv 24% 123,78 alv0

Toimitusaika: 3-4 päivää

Tuotetiedot

Cederroth Silmänhuuhteluasema on todettu tehokkaammaksi kuin keittosuolaliuos sekä emäksisiä että happamia roiskeita vastaan. Cederrothin puskuroidun silmänhuuhtelun ansiosta näkösi pelastuu suuremmalla todennäköisyydellä kuin tavallisella keittosuolaliuoksella. Huuhteluneste laimentaa kemikaalin ja huuhtelee silmän, minkä lisäksi se neutraloi emäksisiä ja happamia roiskeita (vaikutus on yleensä tehokkaampi emäksiin kuin happoihin).

Uudistunut

Sisältö

sisältää myös silmänhuuhtelupullot, jotka ovat läpinäkyvän, pölyltä ja lialta suojaavan kannen alla selkeästi havaittavissa. Asema sisältää kaksi silmänhuuhtelupulloa, joiden käyttöaika on 4,5 vuotta.

Huuhteluaseman alaosasta löytyy Salvequick laastariautomaatti sekä kuvallisten, selkeiden käyttöohjeiden takaa säilytystilaa lisätarvikkeille. Ylimääräiseen säilytystilaan voidaan sijoittaa lisätarvikkeita tarpeen mukaan, esim. haavasiteitä, kylmähaudepusseja jne. Läpinäkyvät kannet ja kumilistat suojaavat pulloja sekä laastareita pölyltä ja lialta, minkä vuoksi silmänhuuhteluasema voidaan sijoittaa myös vaativiin olosuhteisiin.

Mitat: 29 x 56 x 12 cm

Sisältö

•  2kpl Cederroth silmänhuuhtelupullo 500ml (REF 725200)
•  1 kpl Salvequick laastariautomaatti (sis. 45 kpl muovilaastareita REF6036, 40 kpl kangaslaastareita REF6444)
•  1 kpl Huuhtelupullon käyttöohje
•  1 kpl Laastariautomaatin avain

Valmistaja Cederroth
Toimitusaika 3-4 päivää
Share |