Cederroth Burn Gel palovammataitos

TK-901900

Ensiapu palovammoihin.

Hinta

11,90 € sis alv 24% 9,60 alv0

Toimitusaika: 3-4 päivää

Tuotetiedot

Ensiapu palovammoihin. Sopii Cederroth ensiapuasemaan. Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Cederroth Burn Gel -suihke ja palovammataitos jäähdyttävät yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi ja nopeuttavat siten paranemista. Tuote on vesiliukoinen ja myrkytön.

Cederroth Burn Gel -suihketta ja -siteitä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin, auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn. Jäähdyttävä vaikutus kestää 2 tuntia. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle.

Sisältää vesipohjaista (>90 % vettä) geeliä ja luonnollisesti antiseptistä Tee Tree Oil –öljyä (Mecaleuca Oil). Öljy on tutkitusti bakteereja ehkäisevä ja auttaa suojaamaan tulehduksilta.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana, erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Sisältö

Pakkauksessa on 2 kpl palovammataitoksia (10 x 10 cm)
Valmistaja Cederroth
Toimitusaika 3-4 päivää
Share |