Cederroth Burn Gel palovammataitos

TK-901900

Ensiapu palovammoihin.

Hinta

11,90 € sis alv 24% 9,60 alv0

Toimitusaika: 3-4 päivää

Tuotetiedot

Ensiapu palovammoihin, sopii hyvin Cederroth ensiapuasemaan. Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti, lieventää tehokkaasti kipua ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Geeli jäähdyttää yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi nopeuttaen siten palovamman paranemista. Cederroth Burn Gel -suihketta ja -siteitä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin, auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn. Jäähdyttävä vaikutus kestää 2 tuntia. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle.
Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana. Erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.
Cederroth Burn Gel -suihketta ja -siteitä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin sekä auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle.
Tuote-edut
- Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
- Vesiliukoinen
Sisältää vesipohjaista (>96% vettä) geeliä ilman Tee Tree Oil –öljyä.
2 taitosta 10x10 cm/pakkaus
Säilyvyys 5 vuotta
Valmistaja Cederroth
Toimitusaika 3-4 päivää
Share |