Cederroth

Cederroth ensiaputuotteet ovat tuttu näky monella työpaikalla, yhä useammissa maissa. Cederroth tuotteiden avulla jokainen voi antaa ensiapua. Cederrothin tuotteet ovat käyttötarkoitukseen tarkasti suunniteltuja ja selkeillä käyttöohjeilla varustettuja. Siksi Cederrothin tuotteita voi käyttää kuka tahansa, missä tahansa, milloin tahansa. Cederrothin vihreä haavanhoitopiste on ollut edelläkävijä ja on saanut seurakseen jatkuvasti uusia, korkealaatuisia tuotteita.

Cederroth on dynaaminen yritys, jonka valikoimaan kuuluu hygienia-, kodin hygienia-, terveys- ja haavanhoito- sekä ensiaputuotteita. Cederrothilla on useita menestyviä tuotemerkkejä, joilla on vahva asema markkinoilla. Cederroth on myös yksi niistä harvoista yrityksistä, joka vastaa koko tuoteprosessista: tuoteideasta aina valmiiseen tuotteeseen asti. Suurin osa Cederrothin tuotteista valmistetaan omissa tehtaissa Ruotsissa, Tanskassa, Espanjassa ja Puolassa.

Cederroth myy ja markkinoi laatuvarmistettuja ensiaputuotteita. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ne täyttävät viranomaisten ja alan asettamat vaatimukset.

Nouseva
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Tuotteet 1-16 / 48
 1. Cederroth Burn Cover palovammalaastari
 2. Cederroth Burn Gel palovammataitos
 3. Cederroth Burn gel spray (50 ml)
 4. Cederroth ea-kaapin sisältö
 5. Cederroth elastinen tukiside
 6. Cederroth elvytyssuoja
 7. Cederroth elvytyssuoja avaimenperässä
 8. Cederroth ensiapuasema
 9. Cederroth ensiapuasema PRO
 10. Cederroth ensiapukaappi (tyhjä)
 11. Cederroth hätäensiapuohjetarra
 12. Cederroth hätäensiapuopas
 13. Cederroth huuhteluspray silmille ja haavoille
 14. Cederroth iso ensiapuside
 15. Cederroth kolmioliinapakkaus
 16. Cederroth päänside
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Nouseva